"Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Yoda (Star Wars)
Üdvözlünk a Földangyalok oldalán!

Hogy kik is a Földangyalok? Mindenki, aki szívén viseli, és fontosnak tartja saját életének fejlődése mellett Bolygónk, Földanya sorsát is. Mi is közéjük tartozunk, és igen valószínű, hogy Te is.

Már gyerekkorunkban is voltak olyan dolgok, amelyekről egyszerűen tudtuk, hogy úgy van, még akkor is, amikor mások (családtagok, ismerősök, barátok, szomszédok, tanárok, média) azt állították, hogy az butaság. Igaz, akkoriban „csak” a filmeken keresztül, majd később már érzések, megérzések, sugallatok, vagy üzenetek formájában kaptuk az információkat. Információkat Magunkról, a Világról, az Életről. És onnantól kezdve, hogy figyeltünk is az érkezett üzenetekre, megérzéseinkre, egyszerre változni kezdett a Világ, amelyben Élünk, mert elkezdtünk változni mi magunk is.

Különböző módokon, de mindketten ugyanazt az utat jártuk és járjuk most is, annyi különbséggel, hogy ezt már egy ideje közösen tesszük. Együtt, egymást támogatva, egymástól tanulva, vagy éppen egymást tanítva. Amit mindketten tudunk, és reméljük rajtunk kívül még nagyon sokan mások is, hogy ahhoz, hogy jobbítsunk a minket körülvevő világon, köztük a Földünk, Földanya sorsán is, először nekünk kell változnunk. A Valóságunkat Mi Magunk Teremtjük, még akkor is, ha ez sokszor fájdalmas felismeréseket jelent életünkben.

A Földangyalok oldalán igyekszünk olyan információkat közzé tenni, amelyek segítettek nekünk is a változásban, hogy feltétel nélküli szeretetben/szerelemben, boldogan, örömtelien, egészségben és bőségben, felelősségteljesen, tudatosan teremthessük Életünket. Igyekszünk mindig követni szívünk szavát, és figyelni a minket segítő földi és égi Segítők szeretetteljes útmutatásaira. Beszámolunk többi között olyan dolgokról, amelyek érzésünk szerint könnyebbé tehetik mindennapjainkat, de olvashatsz velünk történt eseményekről is.

Ezen az úton bárki, bármikor elindulhat, és ha nem adja fel, akkor elkerülhetetlenül változni fog ő maga és környezete is, és bizony megszokottá válnak életében a csodák. Megláthatja és megélheti azt, aki Valójában Ő Maga.

Ha úgy érzed, hogy segítségedre lehetünk, és Te is segíteni akarsz, akkor tarts velünk!

Csodákkal fűszerezett örömteli szép napokat kívánunk!

Szeretettel:

Szilvi, István