"- Hát ez hihetetlen!
- Látod, ezért nem megy Neked."
Yoda (Star Wars)
Szívcsakra népe, készen álltok!

Szívcsakra népe, ismerős ez a megszólítás? Figyelj a szívedre, ízlelgesd a gondolatot.

Szívcsakra népe. Igen, itt az idő, készen álltok. Hogy mire is, kedves, semmi különösre, csupán csak arra, hogy szereteted folyamatosan tudd áramoltatni, akár anélkül, hogy ezt tudatosítod magadban.

Szükség van rá, szükség van arra, hogy bármikor, bármelyik pillanatban kapcsolódni tudj hozzám, a társaidhoz, a Szeretethez és áramoltasd, szórd a Szeretetedet, mert igen nagy szükség lesz rá az elkövetkező esztendőben.

Sokan fogjátok még azt érezni, hogy nehéz, hogy nehéz tartani ezt az energiát, hogy könnyen kibillentek az egyensúlyotokból, hogy nehéz tartani a szeretetet, nehéz tartani ezt az energiát, hogy könnyen kibillentek az egyensúlyotokból. de ne aggódj, ne aggódjatok, ezek csak pillanatnyi gondolatok lesznek. Ha nem adsz neki energiát, akkor, ahogy jött, úgy távozik is belőletek.

Arra kérlek, hogy figyelj szívcsakrádra, figyelj szívedre, és keresd meg azt a gondolatot, azt az emléket, amiért úgy gondolod, vagy úgy érzed, hogy még mindig veszélyes szeretned.

Most nem a szerelem érzéséről beszélek, kedves, hanem magáról a Szeretetről. Az Életről, mindarról, ami Létezik. Magáról a Létezésről.

Kérlek, engedd meg magadnak, hogy meglásd, mitől érzed ott legbelül veszélyesnek, hogy bármikor, a napok bármely szakában szeretetet áramoltass.

Tudod, a szeretet áramoltatása nem jelenti azt, hogy mások boxzsákjává válsz. Ezt már tudod.

A szeretet nem jelenti azt, hogy mostantól bárki bármit megtehet veled. A Szeretet azt jelenti, hogy mindaz, amit eddig előhoztál saját magadból, amit eddig megtapasztaltál, megtanultál, minden, ami a Szeretethez tartozik, azt Éld. Azt tedd, úgy cselekedj.

A Szeretet elfogad, nem felad, elfogad.

A Szeretet együtt érez, nem sajnál, együtt érez.

A Szeretet támogat, nem kihasznál, elvesz, hanem támogat. És a támogatás nem önfeláldozás. nem azt jelenti, hogy olyan mértékben adj magadból, ami már a saját léted teszi bizonytalanná.

Emlékszel, azért foglalkozol először saját magaddal, hogy egyensúlyban légy, mert akkor tudsz adni.

Mindaddig csak önáltatás, hogy adni tudsz, hiszen leginkább kapni vágysz azokon a területeken, ahol még nem vagy egyensúlyban.

Légy őszinte önmagadhoz! Ez nem baj, csak ezen a területen, hogy úgy mondjam, revízióra szorulsz, de természetesen csak, ha te magad is így gondolod és így döntesz.

Tehát kérlek, nézd meg mi az, amitől még mindig úgy gondolod, hogy veszélyes szeretned.

És kérlek, most fogd meg, emeld ki magadból és add oda a segítődnek.

Add át neki.

Nem veszélyes átadnod.

És most nézd meg, hogy van-e még valamilyen kapcsolódás az elengedni szándékozó dolog – mondjuk így – és közted.

Ha van, kérlek, vágd el!

Hidd el, nincs rá szükséged.

És csak hagyd, hogy a Segítőd elvigye.

Köszönd meg, hogy a részed volt, hogy tanított, hogy segítette a fejlődésed, de már nincs rá szükséged.

És most kérlek, figyelj ismét befelé, és engedd meg magadnak, hogy meglásd, hogyan élhetsz, mi mindenre vagy képes már most, hogy elengedted. Miben változhat az Életed, hogyan változhat az életed, ha már nem tartod veszélyesnek a Szeretetet?

És kérlek, engedd meg, hogy minden olyan sejtedbe, amelyekből most az előbb kitisztítottuk, kioldottuk a veszély forrást, a veszélytől való félelmed, feltölthessük az én Szeretetemmel.

Csak engedd. Csak engedd, hogy érezd a Szeretetemet.

Engedd, hogy érezd a Nagyrabecsülésemet.

Engedd, hogy érezd a Hálámat.

És kérlek, hogy ebben a rezgésben figyelj kicsit befelé, mert szeretném megmutatni neked azokat a feladatokat, amelyek rád várnak, amelyekre már készen állsz.

Köszönöm!

Ha most nem is vált teljesen világossá, hogy milyen feladataid vannak, várnak rád, ne aggódj, az érzés és az információ megérkezett hozzád, és megérkezik minden más is, ami ahhoz kell, hogy a feladatodat el tudd végezni.

Menni fog drága, ne aggódj!

Képes vagy rá!

Készen állsz rá!

És most egy pillanatra figyelj, mert szeretném, ha megengednéd magadnak, hogy lásd azt is, mire vagytok képesek, ha a Szereteteteket együtt áramoltatjátok, hogy lássátok, érezzétek, mire vagytok képesek, ha mindezt együtt csináljátok.

Engedd, hogy megmutassam!

Engedd meg magadnak, hogy lásd mire képes a Szeretet, ha összefogtok, ha együtt teszitek, ha együtt élitek!

És most arra kérlek benneteket, hogy ezt az érzést, a Szeretet összefogásának és együtt áramoltatásának érzését, ezt a minőséget küldjétek most Földanyának, aki megjelink most körötökben.

Engedd.

Küld ezt a Szeretetet és engedd meg magadnak, hogy lásd mire képes a Szeretet, ha összefogtok, ha együtt áramoltatjátok, együtt ölelitek át vele Földanyát.

Látod?

Látod, ahogy átjárja a Szeretet Földanya minden egyes centijét, minden egyes darabkáját?

Látod, ahogy emeli a rezgését, látod, ahogy fénylik?

Látod a hegyeket, a völgyeket, a folyókat, tengereket, a növényeket, az állatokat, az épületeket?

Látod az embereket?

Látod mire képes a Szeretet, ha együtt is Szerettek?

Látod, milyen ereje van annak, ha a Föld és minden Létezője a Szeretet Egységében Létezik?

Kérlek, tudatosítsd ezt a képet magadban!

Tudatosítsd ezt a képet, hogyha meginognál akár egyetlen pillanatra is, hozd elő és engedd meg, hogy újra lásd, hogy újra éld. átjárja minden egyes sejtedet, minden egyes porcikád, és segítsen azonnal visszaállni az egyensúlyodba.

Szívcsakra népe, nem kérek tőletek semmi mást, csak azt, hogy Szeressetek mindig, minden pillanatban. Éljétek a Szeretetet, és tegyétek minél többször ezt együtt.

Köszönöm szépen, hogy eljöttetek!

Köszönöm, hogy ismét együtt voltunk!

Drága Gyermekeim, mindig veletek vagyok. Bármikor szólhatsz, én válaszolok.

Áldott a léptetek, áldott a lényetek!

Nagyon, de nagyon, de nagyon szeretlek benneteket!

Köszönöm!

A Teremtő 2018.01.01-én, Szilvin keresztül szólt.