"- Hát ez hihetetlen!
- Látod, ezért nem megy Neked."
Yoda (Star Wars)
Bevezetés

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az itt olvasható, hallgatható útmutatások, közvetítések hatással lesznek rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is, mint azokban, akik a közvetítésen részt vettek. Bár ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes. Ne aggódj, a közvetítések résztvevőinek az útmutatásokban elhangzó időpontjaik miatt. Amire energetikailag szükséged van akkor és ott, amikor olvasod, vagy hallgatod Te is meg fogod kapni. Semmiről sem maradsz le!

Javasoljuk, hogy mielőtt kapcsolódsz bármelyik közvetítéshez kérd, hogy térben és időben kerülj a közvetítés helyszínére, és azokat az energiákat kapd meg, amelyekre itt és most szükséged van. A folyamat könnyedén és örömtelien történjen.

Az ezen az oldalon található útmutatások, közvetítések információiból semmi nem használható fel pénzkeresetre, nem változtatható meg, nem lehet törölni belőle, vagy beépíteni valamibe semmilyen formában a foldangyalok.hu engedélye nélkül.

Azonban az összes a www.foldangyalok.hu-n megjelent közvetítés, hanganyag szabadon megosztható másokkal mindaddig, amíg az információ semmilyen módon nem változik, nincs belőle törölve, vagy nincs beépítve, és a forrása, www.foldangyalok.hu minden alkalommal meg van jelenítve.

Szilvi, István